Fototapet

Tapetsér børneværelset med fototapet fra tapeteksperten.dk

Hvis du, som jeg, er i besiddelse af et sæt unger mellem 8 og 14 år, ved du også, at de kan blive utroligt krævende til tider. Dette gælder både i forhold til deres tøj, der helst skal være det allerdyreste, og samtidig ligner noget, der er løgn, i forhold til deres mad, som den ene uge skal komme fra MacDonalds, den næste helst skal være økologisk, vegansk og glutenfri, og i forhold til deres elektronik, der skal være dobbelt så dyrt som alt andet elektronik på markedet bare fordi der er et billede af et stykke frugt på det. At det så kan det halve, snakker vi ikke om.

 

Det seneste nye er, at det åbenbart ikke er nok at have et billede af sit yndlings fodboldhold eller sit favorit boy band stukket ind i omslaget på eens Mayland kalender, som det var, da jeg var barn. Det er heller ikke tilstrækkeligt at smide en plakat op på opslagstavlen, eller tegne logoet i sit pennalhus. Næh, nu skal hele værelset tapetseres med idolerne, så ingen, der kommer for skade at træde ind på afkommets enemærker, kan være i tvivl om, hvem der tilbedes i denne måned.

 

Til alt held er fototapetet opfundet. Med fototapet fra tapeteksperten.dk er det muligt at efterkomme selv den mest kræsne pre-teens umulige drøm. Og da priserne hos tapeteksperten.dk er til at komme om ved, er det heller ikke umuligt at pille drømmen ned hurtigt og erstatte den med en ny. Det er jo ikke just nogen hemmelighed, at børn i den alder skifter meninger, idoler og interesser som vi andre skifter underbukser. Den ene dag sætter jeg fototapet med superhelte op på knægtens værelse, og måneden efter vil han have fototapet med sit yndlingsfodboldhold. Der skal være plads til det hele – og hos tapeteksperten finder jeg altid et fototapet, der kan stille mine unger tilfreds!