Tapeter

Tapeter fra tapeteksperten.dk

Min mand og jeg er lige flyttet sammen – og med to børn hver havde den skønne sammenbragte familie brug for mere plads, så vi valgte et stort hus i en landkommune. Huset er et gammel bondehus med masser af personlighed, og derfor kunne jeg med det samme se, at det ikke var sådan eet, man bare malede helt hvidt indvendig – for at husets personlighed skal skinne igennem, bliver man nødt til at gøre noget helt ekstraordinært, som understreger den hyggelige atmosfære og de mange særpræg, der er ved sådan et gammelt, bedaget hus.

Jeg overvejede først at male rummene i forskellige farver, og eventuelt lave nogle borter, men det er en stor chance at tage. Maler man en væg i en mørk nuance, skal den males over mange gange, hvis man fortryder, og den risiko turde jeg ikke løbe, da dekorationen helst skulle falde i alles smag. Mit valg faldt derfor på et udvalg af de mange stilfulde tapeter fra https://www.tapeteksperten.dk/tapet-kategorier/. Her fandt jeg tapeter til hele familien. Den yngste knægt ville have Spiderman tema på sit værelse, og til alt held findes der hos tapeteksperten.dk tapeter med superhelte tema, så den lille Superman eller Batman kan få sine drømme opfyldt. Mindstepigen ville have Disney prinsesser, hestepigen fik en væg med de sødeste ponyer, og teenageren valgte et 70’er inspireret tapet med retro Multi Stem mønster.

 

Jeg fik helt frit slag i forhold til køkkenet, til hvilket jeg valgte et yndigt småblomstret tapet, som passede helt i stilen til det gamle landkøkken. Samtidig investerede jeg i sjove wall stickers til badeværelse og entré, mens min man fik lov at vælge tapet til soveværelset – han er ikke nået så langt endnu, så det tager vi i næste omgang.

Tapeteksperten leverer dine varer indenfor få hverdage, og lige til døren. Det er super service, og alle var glade og tilfredse – især min mand, da han havde frygtet, at det var ham der skulle sætte tapeter op, men jeg klarede den faktisk selv, for det var slet ikke så svært!