Tapet

Tapet til alle formål hos tapeteksperten.dk

Inden for de seneste år har jeg ved selvsyn konstateret, hvor stor en forskel et flot tapet kan gøre på et ellers ganske ordinært og konventionelt disponeret rum. Et tapet – det være sig et mønstret tapet, et stribet tapet, eller måske sågar et fototapet – kan tilføje et rum dybde og atmosfære. Rummets personlighed understreges med tapet, uanset om det er romantisk vintage tapet, tapet med 70’er mønster, småblomstret tapet eller et stribet tapet med bort – eller uden. Et lækkert fototapet, som er flot sat op, kan faktisk give et ellers kedeligt rum en hel ny dimension. Retro tapet og tapeter med mønster fra de kendte 60’er, 70’er og 80’er designere kan give et værelse eller en stue et helt unikt udtryk, som kan understreges i valg af møbler og øvrigt decor. Et yndigt vintage tapet i douche farver og med smukke blomster- og fugle-motiver kan tilføre soveværelset den helt rigtige boudoir-stemning, hvor sødmen og uskylden i børneværelset får en ekstra tand, hvis du vælger at dekorere det med stribet tapet i babyblå eller sart lyserøde nuancer.

Teenageren kan give sit værelse ekstra kant og personlighed med et fototapet med idoler eller superhelte motiver. Hos tapeteksperten.dk finder du de aktuelle boy bands, helte fra tv-serier, og superhelte fra såvel Marvel som DC. Den helt unge teenager foretrækker måske stadig prinsesser fra det kendte Disney univers, og også her er tapeteksperten.dk leveringsdygtig. I det store sortiment i webshoppen hos tapeteksperten.dk finder du sågar fototapet til såvel hestepigen som fodboldtossen, og er du selv glad for naturen, kan du også vælge at dekorere din stue med dansk bøgeskov om foråret, en romantisk palmestrand i solnedgangen, eller måske en vildsom bjergkæde.

Når du køber tapet hos https://www.tapeteksperten.dk/tapet-kategorier/, har du samtidig mulighed for at købe alle materialer og redskaber til opsætning af tapet, så du helt selv kan sætte dit tapet op.