Stribet tapet

Stribet tapet fra tapeteksperten.dk

Da jeg første gang så min nye lejlighed, som er en stor etværelses – man kunne kalde den en studio apartment – i en nedlagt kiksefabrik, vidste jeg straks, at denne lejlighed var noget helt særligt. Den kunne for det første ikke være tjent med et ordinært møblement, og for det andet fortjente den, at der blev gjort noget ved væggene. Og her taler jeg ikke om den klassiske overhaling med hvid grunder og så en kedelig crème- eller brækket hvid hen over. Og murenes beskaffenhed var slet ikke til nøgne murstensvægge (og jeg nægter simpelthen at købe deder skaller, der skal illudere mursten – det er værre end faux stuk, i mine øjne).

 

En helt anden ting er, at jeg var lidt slået af rædsel over det sore åbne rum. Der skulle noget til at bryde det, til at dele det op – og det var her, jeg fik idéen til stribet tapet.

 

Tapet har været persona non grata i de fleste danske hjem de sidste tredive år, men er nu så småt på vej tilbage. Og hvorfor egentlig ikke? Hvis tapet er ordentligt sat op, er det både smukt, muntert og inspirerende – og så er det en genial måde at sætte lidt ekstra “musik” til en ellers kedelig og ensartet væg.

 

Indrømmet: Stribet tapet over hele rummet havde været for meget. Men en enkelt bane hist og pist, til at markere adskillelsen af soveafdelingen fra stueafdelingen for eksempel, eller for at skabe stemning i sofahjørnet, fungere altså perfekt. Og med de lave priser, de holder sig hos tapeteksperten.dk, kan man tillade sig at eksperimentere. Jeg er ihvertfald langtfra færdig!

 

De gange, jeg har handlet hos tapeteksperten.dk, har jeg oplevet hurtig levering og en virkelig god service. Jeg fik gode råd med på vejen til selve tapetopsætningen, og så er det ikke så svært, når først man har taget påd et!