Fototapet

Stemning og atmosfære med fototapet fra tapeteksperten.dk

Som selvstændig massør, kropsterapeut, Reiki healer og yoga instruktør er det vigtigt for mig, at de lokaler, jeg benytter, er indbydende og udstråler varme og liv. Der må ikke være for mange forstyrrende elementer – jeg går højt op i indretning og udsmykning, og tror fuldt og fast på, at rummets dynamik påvirker vores personlige energi flow i enten positiv eller negativ retning. Derfor gør jeg meget ud af at indrette mit behandlerrum og min yoga shala efter de allermest grundlæggende principper inden for Feng Shui. Det betyder, at jeg skærer antallet af genstande i rummet ned til et absolut minimum, gemmer uskønne ting som vandrør og stikkontakter af vejen, og holder mig til douche farver og dæmpet belysning – helst udelukkende ved Himalaya saltlamper.

Det kan dog godt gå hen og blive lidt fersk, med de ensfarvede vægge, og jeg overvejede længe hvad der skulle til for at bryde den lidt monotone stemning. Vægtæpper og indrammede billeder er udelukket – de forstyrrer rummets chi og giver et udtryk af begrænsning, som jeg ikke har brug for i min praksis. Hos en nær ven og kollega fik jeg inspiration til at prøve fototapet. Hun havde i sit behandlerrum opsat det smukkeste fototapet med en dansk bøgeskov om sommeren – så friskt og levende i farverne, at man nærmest kunne fornemme duften af fugtig skovbund og friske, grønne blade – ja, man kunne nærmest høre suset i trækronerne og høre gøgen kukke!

Hos tapeteksperten.dk fandt jeg selvsamme fototapet sammen med et bredt udvalg af lignende fototapeter. Her er alt i naturmotiver – dybe skove fyldt med ro, vilde, forrevne bjerglandskaber, afslappede, tropiske strande i solnedgangen, eller hvad med et fototapet af en dugfrisk sommer-eng? Jeg kunne næsten ikke vælge, hvilke fototapeter jeg ville købe – men hos tapeteksperten.dk er priserne så lave, at man kan købe lidt vildt ind og så prøve sig frem!