Fototapet

Smukt og holdbart fototapet fra Tapeteksperten.dk

I min lille klinik, som er kombineret yoga studie og massage praksis, gør jeg meget ud af indretningen. Jeg køber kun de smukkeste møbler og finder kunst, som virker beroligende og passer til stemningen. Måske er jeg lidt feng shui agtig på det punkt, men jeg foretrækker altså smukke, rene linier, douche farver – helst pastelblå, havgrøn og dyb violet – og et møblement, som ikke gør det store væsen af sig. Lokalerne skal bære præg af lys og luftighed, og af den ånd, der svæver over yogierne, når vi dyrker fælles meditation. Rummets elementer skal understøtte mit temperament og den ånd, jeg gerne vil formidle i min undervisning og min behandling. Og vigtigst af alt skal jeg selv kunne holde ud at se på det i mange timer hver dag.

 

Jeg elsker naturen og især skoven, for dens rolige væsen og de mange dæmpede lyde, dufte og følelser, den indeholder. Intet giver mig mere ro i sjælen end en gåtur i den dugvåde bøgeskov en tidlig morgen, før dyrene og træerne rigtig vågner. Duften af mos og bark, fornemmelsen af skovbund under tæerne, vindens dæmpede susen i trækronerne, den enlige nattergals sang, solens første orange stråler, der rammer træstammerne – alt dette ville jeg gerne kunne tage med ind i min shala og dele ud af til kursisterne, så de kunne opleve den samme lyksalighed.

 

Det er desværre ikke muligt, da min klinik ligger i en kælder på Indre Vesterbro. Men hos Tapeteksperten.dk fandt eg det smukkeste fototapet, som kan illudere den visuelle repræsentation af en dansk bøgeskov. Da jeg første gang så fototapetet, blev jeg meget overrasket over, hvor klare farverne var, og hvor realistisk det forekom. Jeg besluttede at dekorere min shala med fototapet, og bestilte straks flere ruller hos Tapeteksperten.dk. Ud over det, at tapetet er særdeles stærkt og holdbart, er fototapet fra Tapeteksperten.dk også rigtig billigt – og det er bestemt ikke sidste gang, jeg har købt tapet der!