Smuk og klassisk indretning med tapet

By:

Mode i indretning er rigtig stort for tiden, og du kan se rigtig mange udsendelser i tv, der handler om den slags. Det er alle former for istandsættelser og ombygninger, samt hvad du kan gøre med gamle ting for at give dem nyt liv.

Du kan selv gøre meget for få penge

Desværre bor der ikke en spirende designer, en rigtig dygtig handyman eller en, der bare finder de rigtige loppefund til en slik, indeni os alle sammen, men der er rigtig meget, du selv kan gøre, som hverken koster alverden, eller som er svært at gøre selv.

Min favorit er uden tvivl tapet. I stedet for det glatte filt, du ser alle steder, så kan tapet gøre rigtig meget for et rum. En væg uden møbler kan blive et stort kunstværk med tapet med store blomster på, og stuen kan få liv med et mønstret tapet, der er holdt i neutrale farver, for eksempel grå eller brune toner.

Nettet har det, du skal bruge

Reelt har du kun brug for én hjemmeside, og det er https://www.tapeteksperten.dk/. Jeg har for længst tapetseret hele mit eget hjem, og det er noget, der har spredt sig hos venner og familie som en løbeild. Jeg anbefaler dem alle at handle her, for der er alle slags tapeter, og de er alle til gode priser.

Samtidig har jeg også fået lov til at være med til at vælge indimellem, og det gør det endnu sjovere at vælge de helt rigtige tapet til andres soveværelser eller køkkener. En spændende udfordring, men jeg ved, at hos Tapeteksperten, der finder vi altid noget, der passer ind.

Det er nemt at sætte op, og du kommer ikke til at vente længe på, at du skal i gang, for de sender rigtig hurtigt, og du kan altid snakke med dem først om, hvor meget du skal bruge til lige dit hjem.

Posted in: Tapet