Missoni Håndklæder

Skønne farver på badeværelset

Badeværelset er nok dét af husets rum, der er sværest at gøre personligt, at sætte et hyggeligt og varmt præg på. Vi danskere holder os som regel til de traditionelle lyse farver og sikre valg i form af armatur, vask og toilet, hvilket betyder, at badeværelset ofte ender med at blive sterilt og kedeligt.

Jeg har fundet et enkelt fif, der i den grad giver farve og liv til mit badeværelse, og det er faktisk lige til at gå til: Håndklæder.

Det uundværlige, men oversete item

Håndklæder er ganske enkelt uundværlige på badeværelset. På trods af det er det ikke noget de fleste af os går synderligt meget op i, men faktisk opfylder de ikke kun en praktisk funktion – de har bestemt også en æstetisk værdi.

Mit hvide og helt igennem gennemsnitlige badeværelse har jeg shinet op med de lækreste håndklæder fra Missoni. De er om noget indbegrebet af lækkerhed og godt design, og de karakteristiske, farverige mønstre spreder liv og varme. Sammen med et par små bambuskurve og store stearinlys har jeg nu fået en personlig spa-stemning på badeværelset – og det er skønt at vågne op til.

Brug forskellige størrelser

For at understrege funktionaliteten har jeg valgt håndklæder i flere forskellige størrelser: Badelagener til når der skal hygges lidt ekstra og for at give lidt fylde på knagen, almindelige badehåndklæder til brusebadet og en masse små håndklæder til hænderne. Sidstnævnte har jeg rullet sammen og lagt ind i fine trækasser på væggen, så de på den måde bliver en del af møblementet.

Jeg har købt dem allesammen hos tapeteksperten.dk, fordi jeg gennem tiden har handlet en del hos dem og altid været glad for servicen og den hurtige levering. Desuden havde de et kæmpe udvalg, så jeg kunne finde lige præcis de farver, der passer bedst til vores og husets stil.

Så… mangler dit badeværelse også personlighed, så kig en ekstra gang på dine håndklæder. Måske er der noget at hente der.