Fototapet

Skab rum og stemning med fototapet fra tapeteksperten.dk

Hvis du havde fortalt mig for en 8-10 år siden, at fototapet ville få en renaissance, havde jeg nok grinet højt og længe. Og så havde jeg bedt dig holde lidt igen med de våde varer eller piben, for det ville da være fuldkommen utænkeligt, at noget så smagløst ville vinde indpas hos danskerne igen efter at have været ude i kulden i årtier. Det ville aldrig falde mig, ind, at nogen med bare den mindste smule smag ville finde på at beklæde sagesløse vægge med den slags vederstyggeligheder, som bare burde rejse hjem til 80’erne og aldrig vende tilbage. Noget så rædselsfuldt burde faktisk slet ikke være udtænkt.

 

I forgårs fandt jeg så mig selv i færd med at klistre et fototapet fra tapeteksperten.dk op på min soverværelsesvæg, og i et kort øjeblik blev jeg grebet af panik. Men så fik jeg øje på dét, der havde fanget mit blik: Den høje kvalitet, de ægte, klare farver og måden, hvorpå fototapetet visuelt spillede op til min nøgne murstens endevæg, mine stueplanter, og mit øvrige décor generelt. Og jeg har en fornemmelse af, at der går lang tid før jeg fortryder, at jeg købte og opsatte dette fantastiske fototapet.

 

Jeg opdagede tapeteksperten.dk ved et tilfælde, da jeg ledte efter tapetklister til et af mine kunstprojekter. Jeg blev virkelig overrasket over, hvor meget fedt tpet der findes! I tapeteksperten.dk’s store sortiment finder man alt fra neutralt tapet til fototapet, vintage tapet og retro tapet – alt til utroligt lave priser og i en virkelig høj kvalitet til prisen! Det er let at bestille gennem webshoppen hos tapeteksperten.dk, hvor du også finder alt nødvendigt udstyr og materialer til tapetopsætning. Tapeterne bliver leveret inden for få hverdage efter angivet bestilling – og de er faktisk slet ikke så svære at sætte op selv, som man måske går og tror!