Missoni Håndklæder

Sådan giver du nemt dit badeværelse et nyt look

Sådan giver du nemt dit badeværelse et nyt look

Dit badeværelse er et ganske simpelt rum. Man gør sine ting derinde, bruger spejlet og tager et bad. Derudover er der sjældent meget aktivitet derude. Netop derfor har de ofte ret lyse rum det med at blive negligeret, når det kommer til design og indretning. Man lader det stå hen, som det er, uden måske at overveje, hvilke indretningsmuligheder der er derinde. Et par af disse kommer vi ind på her.

 

Skab liv med dine håndklæder

Du har med ret god sandsynlighed et bad på dit badeværelse. Dermed har du med ligeså stor garanti også håndklæder derinde. Men har du overvejet at skifte de gamle og efterhånden dårligt sugende håndklæder ud med lidt farverigt tekstil? For håndklæder behøver ikke blot være hvide, blå eller mint-grønne.

 

Tværtimod så kan du bringe lidt liv ind på badeværelset med disse farverige Missoni håndklæder. Selv plejer jeg at købe dem hos Tapeteksperten på grund af deres store udvalg, gode service og formidable priser.

 

Et nyt badeforhæng

Hvis du har et badeforhæng, så er det ikke sikkert, at du har overvejet at skifte det. Og hvis det er tilfældet, så er det en skam. For badeforhænget kan i virkeligheden skabe liv, lys og glæde på badeværelset, netop fordi det er så tydeligt og stort.

 

Du kan vælge enten at gå med et ensfarvet forhæng, et med mønster eller måske et med motiv. Af egen erfaring kan jeg dog fortælle, at på mit eget, ganske lille badeværelse, der var det ikke heldigt med et mønstret badeforhæng i mørke farver. Det lukkede nemlig af for lyset. Dermed skal du altså huske at tænke badeværelsets andre kvaliteter ind i dit valg.

 

Skab ro og orden

Badeværelset er ofte opbevaringsplads for alt fra tøjklemmer til håndklæder samt produkter og apparater. Sørg for at skabe orden i disse for at undgå et rodet og beskidt udtryk.

 

Dette gør du nemmest med kasser, som er kategoriseret efter indhold. På den måde har du også altid et sted til alle dine og dine samlevers sager.