Nyt tapet; en overset, men fed forandring i hjemmet

By:

Tapet er i rigtig mange hjem en overset mulighed for at gøre noget godt, særligt og indtryksrigt i sine rum. Tapet rummer nemlig ekstremt mange muligheder for at personliggøre ethvert hjem og rum, men det går desværre manges øjne forbi, fordi det er nemmest at have normalt, hvidt tapet. Det synes jeg er en smule trist, så derfor vil jeg gerne slå et slag for, at flere overvejer at forny stuen eller soveværelset med et nyt tapet. Sandheden er nemlig den, at der findes tapeter i enhver afskygning, til en hver personlighed og til ethvert hjem – og dette er ikke hvidt.

 

Som indretnings-ekspert er det en af mine fornemmeste opgaver at fortælle folk om disse muligheder, som ikke alle måske ser. For mange er et nyt og spændende tapet slet ikke noget, som de har overvejet, og det virker også som om, at det kræver en del mod at prøve noget nyt, som er så dominerende som et tapet. Alligevel bliver de fleste dog lykkelige over udtrykket, når først vi bliver enige om en god løsning.

 

Enhver slags tapet hos Tapeteksperten

Som sagt er mulighederne enormt mange, og de bedste løsninger er afgjort af ens egne præferencer og personlighed. Således er valg af tapet meget individuelt, og det er en beslutning, som gerne må tage tid og overvejelser. Alligevel opfordrer jeg folk til ikke at glemme muligheden, da det netop er en af de løsninger inden for indretning med rum til allermest individuel fornemmelse. Og så er det jo faktisk heller ikke særlig svært eller tidskrævende at sætte op, så længe man ikke har tolv tommelfingre.

 

Selv opfordrer jeg alle mine klienter til at overveje tapeter – og jeg finder oftest gode løsninger til disse mennesker, som de ikke havde overvejet. Fordi valg af tapet er afgjort i høj grad af personlig og indretningsstil, så foretrækker jeg også at give folk et tip til at handle hos tapeteksperten.dk, hvor udvalget er enormt.

Posted in: Tapet