Stribet tapet

Nordisk design og stribet tapet

Nordisk design og stribet tapet

Hvis du har fulgt lidt med på bloggen, så er du nok ikke i tvivl om, at jeg bestræber mig efter at indrette mig efter det nordiske design, som er så populært for tiden. Ligeledes så har jeg meget fokus på at holde min indretning personlig, i og med at jeg har masser af nips fra rejser, ligesom jeg foretrækker egne billeder fremfor dem, som man kan købe rundt omkring.

 

På det seneste har jeg så gået og overvejet, hvad mine kommende projekter skal indebære. Jeg er faktisk ret glad for alle mine sager lige nu, og der er ikke noget, som jeg ynder at smide ud – hverken af møbler eller andre genstande. Heldigvis så har jeg fundet mit kommende projekt. Jeg vil fjerne det hvide tapet på en af mine vægge og komplimentere mit rum med et stribet tapet, som jeg allerede har købt hjem.

 

Stribet tapet med karakter og personlighed

Før jeg gik på jagt efter et nyt tapet, så havde jeg et par kriterier, som skulle opfyldes. Det første kriterie var, at det skulle passe til min personlige indretning. Dernæst skulle det passe til det moderne, nordiske udtryk, som jeg stræber efter, og til sidst så skulle det passe til de elementer, jeg allerede har i hjemmet.

 

Personligt har jeg aldrig selv været ude og købe tapet, og derfor gjorde jeg det eneste rigtige. Jeg startede selvfølgelig med en søgning på nettet. Her faldt jeg over Tapeteksperten, som jeg i øvrigt havde hørt positivt om før. Det var da også her, hvor jeg besluttede mig for at købe mit tapet – og de skuffede ikke.

 

Jeg havde nemlig et stort udvalg at vælge ud fra, hvilket var vigtigt, fordi jeg nok er lidt kræsen. Derudover så havde de arrangeret deres udvalg på en smart måde, og derfor vil jeg også hellere end gerne anbefale deres netbutik.