Fototapet

New Yorker-stemning i lejligheden

Uanset om du har besøgt New York eller ej, har du uden tvivl hørt om, hvor fantastisk byen er. Det er der flere grunde til, og én af dem er den helt enestående stil, der præger byens arkitektur, design og endda indretning. Dette har lagt navn til sin helt egen indretningsstil, nemlig New Yorker-stilen eller Urban Living, som den også kaldes. New Yorker-stilen mixer det rustikke med det minimalistiske, og resultatet er ekstremt lækkert. Kunne du tænke dig at give din lejlighed et præg af New York, så læs med her og få et godt tip til, hvordan du gør det, uden at det koster hverken en hel eller en halv bondegård. Jeg håber, du kan bruge rådene.

 

Murstensvæg uden mursten

Et af de første og vigtigste kendetegn ved New Yorker-stilen er det rustikke element. Dette ses især i form af en gammel, blottet murstensvæg, metalrør, eller trægulv af store, rustikke planker. Mange af tingene er ikke ligefrem nemme at hive ind i lejligheden, men her er det heldigvis i orden at snyde lidt. Du kan eksempelvis bytte den blottede murstensvæg ud med fototapet, der har murstensprint. Dermed har du frie rammer til at vælge, hvor du vil placere ”murstensvæggen”, du slipper for at foretage kæmpe ændringer i lejligheden, og det er billigt.

 

Fototapet er trendy som aldrig før

Fototapet har opnået ny popularitet, og det forbindes ikke længere med kikset 00’er-kitsch. Der er nemlig utallige muligheder for, hvordan man bruger det på en stilet og sjælfuld måde, eksempelvis til at give lejligheden et New Yorker-præg. Du kan købe fototapet ved tapeteksperten, som har specialiseret sig i alle former for tapet, herunder fototapet. De har det bedste udvalg, og så tilbyder de selvfølgelig professionel vejledning og i øvrigt nogle meget favorable priser. Så det er bare med at komme i gang.