Missoni Håndklæder

Missonis håndklæder forkæler kroppen og pynter på badeværelset

De fleste af os er fortravlede. Men midt i travlheden er det så godt at forkæle krop og sjæl, i både stort og småt. Det kan være et lækkert måltid, personlig pleje, en forbedring af boligindretningen eller en oplevelse. Små forkælelser i hverdagen er det, der kan sætte prikken over i’et. Mange bække små gør en stor å. For æstetikeren kan synet af lækkert interiør og boligtilbehør være en stor glæde. Missonis håndklæder kan være med til at vække den æstetiske glæde. Designet er virkelig flot, og de bløde bomuldshåndklæder smyger sig behageligt om kroppen efter badet. Hos Tapeteksperten kan du købe de dejlige håndklæder til favorable priser – til dig selv eller som en lækker gave.

Missoni – Italiensk design når det er bedst

Missonis håndklæder udmærker sig ved meget dekorative mønstre og strålende farvesammensætninger, der glæder sindet. At Missoni har haft stor succes med modetøj, det forstår man godt. Firmaet har sans for design, mønstre, tekstiler og kundebehov. Håndklæderne er af 100 % bomuld og fås i tre størrelser. De er bløde, og de suger godt. Men først og fremmest bliver man glad for disse håndklæder, fordi de er så smukke. Mønstrene er helt unikke, og farvesammensætningerne gløder enten varmt og eksotisk eller byder sig til med kølige, beroligende og matchende farver. De har udviklet serier, der navngives med generelle navne samt kvinde- og mandenavne. Mønstrene består af linjer, bølger eller zigzag. Designserierne i håndklædeserien kendetegnes ved enten brændte, varme og sydlandske farver, kølige blå-lilla farver bl.a. eller spændende sort-hvide klassiske looks. Uanset, hvilken serie du vælger, vil de klæde de skandinaviske badeværelser. Får du først smag for designet, kan du også supplere med skønne plaids i Missoni-designet – til hyggelige stunder i sofaen.

Tapeteksperten.dk – Lækkert og luksuriøst design

Du opfordres til at udforske Tapeteksperten.dk. Kvalitet, konkurrencedygtige priser og god kundeservice kendetegner Tapeteksperten.dk.