Fototapet

Levende og inspirerende vægge med fototapet fra tapeteksperten.dk

Hvem er det egentlig, der har bestemt, at vægge skal være ensfarvede og kedelige, og ikke må fortælle en historie i sig selv? Det er, som om det er vedtaget ved lov, at vægge skal danne baggrund for pynt, som vi hænger op – fotografier, malerier, vitrineskabe, vægtæpper, boghylder, tv-apparater og andre genstande, som kan pilles ned og skiftes ud efter behov. Hvorfor kan væggen ikke selv få lov at spille en selvstændig rolle i stuen, og være et kunstværk, vi kan beundre, i stedet for blot at danne baggrund for andre værker?

Denne tanke satte jeg mig for at udforske og eksperimentere med for et par år siden. Jeg arbejdede med vægge dekoreret med at fra graffiti til stencil figurer og klassisk trompe l’oeil. Men for det første bliver det sjældent særligt vellykket, når man som uerfaren maler forsøger sig med detaljerede kunstværker, for det andet er det et sandt helvede at male over igen, skulle man blive træt af det.

Derfor er jeg blevet utroligt glad for fototapet fra tapeteksperten.dk. Jeg går ofte på opdagelse i det store udvalg af tapet, og er særdeles begejstret for de mange farvestrålende og livagtige varianter af fototapet, der findes. Tapeteksperten.dk har det største udvalg af fototapet, jeg endnu er stødt på, og samtlige tapeter i deres webshop holder en utroligt høj kvalitet. Med fototapet fra tapeteksperten.dk kan jeg dekorere snart sagt en hvilken som helst bolig, og føje en ekstra dimension til et ellers kedeligt rum. En fotovæg med smuk natur, urban puls eller måske et gammelt bibliotek – mulighederne for at skabe forskellige stemninger er legio med fototapet fra tapeteksperten.dk!

Når jeg handler hos tapeteksperten.dk, er der, som nævnt, et kæmpe udvalg af tapeter til fordelagtige priser. Derudover kan jeg samme sted finde alt nødvendigt udstyr, og alle materialer, der skal bruges til tapetsering – ligeledes til lave priser og hurtig levering!