Kvalitetshåndklæder, som pryder badeværelset

By:

Går man op i indretning eller kvalitet, har man øje for mange ting. Er det især indretningen, der betyder meget, sørger man for, at møblerne passer sammen, tilføjer små detaljer, gør rummene personligt osv. Er det derimod kvalitet, man går op i, er gode materialer, bløde stoffer, holdbare egenskaber etc. essentielle. Dog er det muligt at kombinere disse to aspekter i ét og samme håndklæde. Dette er gennem Missoni-håndklæder, som både er flotte i designet samt behagelige i kvaliteten. Dette betyder, at et sådant håndklæde vil skabe blikfang på badeværelset, se flotte ud i rummet samt være gode at anvende – uanset om det er til at tørre hænder i eller anvende efter badet.

 

Et væld af farver og muligheder

Håndklæderne fra Missoni er inspireret af italiensk design, men dette betyder ikke, at de ikke ser flotte ud på danske badeværelser. Mønstret er nemlig simpelt og klassisk, uden at det bliver kedeligt og gråt. Derfor er det en ideel mulighed for at tilføje farver til badeværelset og dermed bryde den typiske hvide farve, som ellers præger badeværelser. Man kan vælge håndklæderne i mange forskellige farver. Du kan blandt andet få et håndklæde med fokus på de blålige, rødlige, brunlige eller grålige farver. Derfor vil der være et håndklæde til alle stile, hvilket gør håndklæder fra Missoni til noget helt specielt.

 

100% bomuld og blød kvalitet

Materialet af håndklædet er 100 % bomuld, og dette gør dem særdeles bløde og anvendelige. Man vil ikke føle det som et ru tæppe, når man anvender håndklædet til at tørre sig efter badet, og dette falder i manges smag. Bomuldet gør også, at håndklædet fastholder dets kvalitet i længere tid. Dette er en stor fordel, da du ikke behøver at udskifte håndklæderne så ofte, når blot du vælger at købe kvalitetshåndklæder fra start. Du får et stort udvalg af Missoni-håndklæder hos Tapeteksperten, hvor du altså kan finde håndklæder til enhver smag.