Tapet

Køb tapet hos tapeteksperten.dk

Indrømmet: Jeg er en hund efter romantik! Jeg kan slet ikke få nok: Kongelige bryllupper, romantiske komedier, kendisser, der forelsker sig – det er en sand afhægighed for mig, og jeg er nok lidt af en prinsesse indvendig.

Det er således soleklart, at jeg ikke ville kunne indrette et soveværelse i den helt stilrene Danish Design stil. For det første er det ikke et soveværelse – det er et boudouir. Det er mit allerhelligste, der er silkelagener, antikke spejle, pudderkvaster, parfumeflakoner, blonder og flæser. Og sådan et rum kan man jo selvfølgelig ikke spise af med ensfarvede vægge!

Derfor var det til min store glæde og overraskelse, da jeg hos tapeteksperten.dk fandt et heftigt udvalg af romantiske tapeter – lige fra de klassisk småblomstrede og Liberty mønstrede tapeter i engelsk stil til de mere fransk inspirerede tapeter med blomsterranker, småfugle, mariehøns og sommerfugle. Jeg var helt solgt, og ærgrede mig faktisk lidt over, at jeg kun har et soveværelse – undskyld, boudouir – for jeg kunne sagtens se mig selv købe hver og eet af de skønne tapeter!

Da jeg endelig besluttede mig for et tapet, var det en herligt turkis og crème farvet variant med det sigende navn “Passion”. Det passer perfekt til mit temperament, og er ikke alt for tuttenuttet i sit udtryk. Det smukke tapet fik glæde af hele endevæggen i rummet og mit hjerte bliver varmt, hver gang jeg træder ind i rummet og ser det – det får værelset til at stråle på en varm og indbydende måde.

Mit næste projekt er tapet til gangen, og her er jeg nok ude i et grøn- og hvidstribet tapet, som vil passe godt til mine mange planter og blomster. Hos tapeteksperten.dk er priserne så tilpas lave, at jeg kan prøve mig frem uden at smide for mange penge efter det – og det passer mig fint, da jeg elsker variation!