Stribet tapet

Giv stuen nyt liv med stribet tapet fra tapeteksperten.dk

Når et rum rigtig skal friskes op, og have et helt nyt udtryk, vil mange begå den fejl at begynde med møblementet. At skifte samtlige møbler i et hus eller en lejlighed ud er en bekostelig affære, og jeg ville aldrig råde folk til at begynde dér – det kan sagtens ende med, at man bliver skuffet. Man bør gå mere systematisk til værks, for eksempel ved at se på, hvordan rummets farver spiller sammen – og dette gælder både gulve, lofter, vægge, dørkarme, vinduesrammer og interiør. Måske skal gulvet høvles eller slibes, måske skal det have en gang olie. Det kan også sagtens tænkes, at en ombetrækning af sofagruppen og en udskiftning af pudebetrækkene kan gøre underværker. Endelig kan man overveje at give en eller flere af væggene i rummet en ny, frisk farve – eller måske et par baner af et flot tapet!

 

Jeg anbefaler altid mine klienter at overveje tapet som en seriøs mulighed, når de står for at skulle bygge om eller af anden årsag vil ændre på udtrykket i et eller flere rum. De færreste er klar over det, men tapet har faktisk gjort et stort comeback inden for de seneste år, og der er mere flot og lækkert tapet i høj kvalitet på markedet end nogensinde før. Hos tapeteksperten.dk finder du for eksempel et kæmpe udvalg af stribet tapet, mønstret tapet, blomstret tapet og tapet i vintage eller retro tema. Alle tænkelige farver og motiver er repræsenteret, og du finder med garanti et tapet, der passer perfekt til dig og din lejlighed eller hus. Hos tapeteksperten.dk er samtlige tapeter af høj kvalitet, og de er udførligt afbildet i webshoppen, så du ved, præcis hvad du får for pengene.

 

Hos tapeteksperten.dk kan du samtidig købe alle materialer og redskaber til tapetopstæning, så du selv kan klare det hele!