Tapeter

Giv dine vægge nyt liv med tapet

Bring naturen direkte ind i dit hjem med et af Tapetekspertens smukke tapeter. Du kan omgive dig med en fredfyldt skov, sidde på en veranda med havudsigt eller stå op til den eksotiske strand med hvidt sand, azurblåt vand og palmer, der vajer i vinden.

Fyld dine børns værelser med superhelte, prinsesser, dinosauer eller planeter. Fantasien kender ingen grænser, børnene ville elske at deres værelse bliver pyntet med deres helte, favoritdyret, flyvemaskiner eller farvestrålende muffins.

Vi kan alle blive bedre til geografi, så hjælp dig selv og din familie på vej med et smukt verdenskort, så kan I øve jer på verdens byer og lande hver dag. Måske har du altid drømt om dit eget bibliotek, men har ikke pladsen og bøgerne til at skabe det, hos Tapeteksperten finder du  tapetet med reoler fyldt med bøger, og på denne vis kan din drøm blive til virkelighed til en god pris. Starwars figurerne til enten børneværelset eller den barnlige voksen, grafiske mønstre, retrotapeter, vintage eller tapeter af skandinaviske designere. Du kan købe til en hel væg med det samme eller starte med en lille prøve. 

Lav et rum i rummet ved at tapetsere en enkelt mindre væg i hjemmet og sæt fx. et lille bord op som kontor eller en lænestol og en lampe, så har du et lille læsehjørne. Der er så mange muligheder med tapet, du kan også kaste dig over decoupage og give dine møbler et nyt look med de stilfulde tapeter.

Tapeteksperten har et stort og varieret udvalg af forskellige tapeter til gode priser. Du kan klikke ind på https://www.tapeteksperten.dk/ og lade dig overvælde af det store udbud af tapeter. Du kan bestille din favorit online eller du kan besøge butikken alle hverdage mellem 9:00 – 17:00. Hvis man køber for mere end kr. 999,- får man det fragtfrit ellers starter fragten fra kr. 39,-. Du har mulighed for at betale i afdrag, størrelsen på afdraget kan du selv vælge. Så hvorfor ikke allerede starte i dag?