Fototapet

Fototapet

Noget der blev populært for nogen år siden, det var, at man i et rum, at man malede endevæggen i et rum i en anden farve end de andre vægge. Som fx hvid på alle væggene undtagen endevæggen, som så blev malet sort.

Det er stadigvæk populært, men der er noget andet, der er begyndt at blive populært. Det er fototapet. Mange bruger det som med malingen. At man laver en væg, der har fototapet på. Det er i sær populært med fototapet, der ligner mursten, beton, trævæg eller sten. Nogen vælger også at sætte det op på flere vægge end kun en, så hele rummet får fx et træ-look.

Nogen gør det også i soveværelset, hvor de på den ene væg har et fototapet, der forstiller en lækker sandstrand eller en solnedgang.

Nogen bruger også fototapet på børneværelset, hvor de på den ene væg har et fototapet med fx en kendt Disney figur.

Hos https://www.tapeteksperten.dk/fototapet-og-fotostat.aspx har de et stort udvalg af fototapeter. De har blandt andet fototapet indenfor kategorierne natur som skov, eng og strand, men de har også eet stort udvalg indenfor fototapet med beton, træpladder og mursten osv. Af andre kan der blandt andet nævnes Disney, Find Holger, blomster, storby liv og One Direction og mange andre kategorier.

Taoeteksperten.dk har både webshoppen og en fysisk butik og et showroom. Udover at sælge fototapet, så sælger de også almindeligt tapet og wallstickers. De har et stort udvalg indenfor fototapeter, tapeter og wallstickers. Men de sælger også andet indretning såsom stole, lamper, vægure og voksduge og meget andet.

De giver dig en professionel rådgivning, så hvis der er noget som helst, som du er i tvivl om omkring hvilket tapet, der skal vælges, hvordan det præcist skal sættes på eller noget helt tredje, så kan du altid ringe eller skrive til dem, så vil de hjælpe dig så godt som muligt.