Fototapet

Fototapet på væggen

Det lyder måske lidt kitchet, men fototapet på væggene kan faktisk være rigtig lækkert og give en helt fantastisk oplevelse af rummet. Vi er langt fra 70’ernes birkeskove og tulipaner, og kigger i stedet mod fine og smukke motiver, der blender ind i din indretning, og giver den helt rigtige stemning.

Stemningsskabende fotostater

Brugt på den rigtige måde kan et fototapet give dit rum personlighed og understøtte den stemning, du ønsker at skabe i din indretning.

Drømmer du for eksempel om et råt new yorker look, så er en rå endevæg ikke til at komme udenom. Kan du ikke få sådan en i dit hjem, kan du skabe den ved hjælp af en fotostat. Vælg for eksempel en rusten stenmur, en afskallet murstensvæg eller en måske en rå betonvæg. 

Du kan også inddrage et lærerigt element og tapetsere med et verdenskort. Afhængig af placering og de omgivende møbler kan du vælge et farvet og realistisk look eller gå efter det mere dæmpede sort-hvide udtryk, hvor du nøjes med selve fladerne.

En anden spændende mulighed er at lege med naturelementer som grene, træer og vand. Du vil næsten kunne høre fuglene synge, når du ligger dig i sofaen og kigger op på trækronerne på væggen.

Sidst men ikke mindst kan du gå efter et motiv, du bare synes er helt igennem smukt og ramme det ind på væggen, så du giver indtryk af et indrammet maleri.

Søg inspiration inden du køber

Tapeteksperten.dk er en webshop, der forhandler både almindelige tapeter og fototapeter. Personligt er jeg ret vild med dem, fordi udvalget er så stort. Det betyder nemlig, at jeg kan bruge dem til at finde inspiration, når jeg ikke ved præcis, hvad jeg går efter. Prøv det – og når du finder det helt rigtige tapet, så er har de gode priser og en hurtig levering.