Fototapet

Fototapet giver rummet en ny dimension

Jeg har igennem længere tid gjort mig nogle overvejelser omkring min lejlighed og det meget hvide, rene look. For mig har minimalisme været en dyd, og de hvide vægge har derfor altid været en selvfølge. Derudover matcher hvide vægge jo fint med møbler og pynteting, der således godt kan tillade sig at være lidt mere iøjnefaldende. Men efter at have set det flere steder, fik jeg for kort tid siden øjnene op for fototapetet. Tidligere har jeg forbundet al tapet med kiksede hjem fra 70’erne og 80’erne, men efter at have set, hvordan man i en mere nutidig kontekst kan bruge tapet til at give sine rum en meget mere levende og stilet stemning, har jeg ærlig talt forelsket mig i ideen.

Derfor valgte jeg også selv at kaste mig ud i det og se hvordan, jeg kunne bruge tapet til at sparke liv i min egen lejlighed. Jeg researchede lidt på nettet og fandt frem til en god hjemmeside, tapeteksperten, hvor der var et stort udvalg af fototapet, samtidig med at priserne var gode. Her blev jeg virkelig overrasket over, hvor mange muligheder der er. Jeg havde svært ved at vælge, men besluttede mig for at købe et med print af mursten, der i øvrigt var på tilbud. Tapetet kom hurtigt efter, hvilket var dejligt, for jeg kunne slet ikke vente med at komme i gang. Jeg var lidt i tvivl omkring opsætning af tapetet, men tapeteksperten tilbød heldigvis virkelig professionel rådgivning, så det blev aldrig noget problem, og i dag er jeg lykkelig for resultatet. Tapetet med mursten har givet en perfekt kontrast til det rene, minimalistiske look, som præger stuen, og med en ekstra stueplante ved siden af har det givet rummet en hel ny stemning. Hvis man overvejer at lave lidt om i sin indretning, men ikke ønsker at det bliver for dyrt eller besværligt, kan jeg kun anbefale, at man tager et kig på fototapet – der er virkelig mange muligheder.