Fototapet

Fototapet fra tapeteksperten.dk

Fra min tid som dramaturg på teatre rundt omkring i Danmark og resten af Europa har jeg altid haft en veludviklet sans for – ja, det teatralske. Jeg elsker at gå op i helheden og ned i detaljen for at finde lige dét lille clue, som gør en scene perfekt. Jeg kan bruge dage, uger, måneder på at udvikle den rette stemning i samarbejde med scenografer, lysmagere, komponister, instruktører – og jeg elsker bare at se helheden folde sig ud, når kulisserne spiller perfekt op imod karaktererne, lyssætningen, musikken og manuskriptet.

 

Nu er de dage forbi, og jeg har overgivet scenen til yngre og innovative kræfter. Dette betyder dog ikke, at jeg er færdig med at udfolde mig på det visuelle plan. Nu sker det are med andre virkemidler, og i en anden arena.

 

Som indretningskonsulent kan jeg med det samme se, hvad det er for et scenarie, jeg skal sætte op for mine kunder. Og her kommer Tapeteksperten ind i billedet. For som med alle andre scearier, er dagligstuen, soveværelset, entréen, børneværelset, teenagerens slyngelstue og ja, selv badeværelset, blot kulisser for liv, der folder sig ud, som teaterstykker. Og de fortjener en god og malerisk baggrund.

 

Hos tapeteksperten.dk finder jeg altid et fototapet, som passer til præcis den kunde, jeg har kontakt til. Hvad enten min fornemmelse er, at her har vi at gøre med en byperson eller et naturmenneske, kan jeg finde et passende fototapet. Den bibliofile akademiker kan få et victorianks bibliotek med læderindbundne bogrygge til sin læsestue. Den eventyrlystne ungersvend får Himalaya bjergkæden på en baggrund af en brændende blå himmel, og den skovdvælende sylfide kan jeg begave med en smuk, dansk bøgeskov, hvor solstrålerne titter ned gennem bladhanget.

 

Tapeteksperten.dk er leveringsdygtig i fototapet i alle afskygninger til en billig penge. Man behøver ikke være scenograf eller kulissemager for at sætte det op, men det kan virkelig give et frisk pust til enhver bolig!