Fototapet

Fototapet for enhver smag hos tapeteksperten.dk

Jeg har arbejdet med indretning i mange år, og nogen gange kan jeg stadig blive overrasket over, hvor lidt der egentlig skal til for fuldstændig at ændre et rums udtryk! Det kan være en anden lyssætning end den konventionelle, et halvgennemsigtet gardin, som mildner solens lys og giver et blødt skær, en ny farve på væggene, en opfriskning af stuk eller måske en gulvmaling – ja, selv afblænding af en dør eller omrokering af eksisterende møbler kan have en ganske radikal effekt. Jeg er efterhånden blevet ganske god til på forhånd at spotte, hvilke konsekvenser, en bestemt ændring vil have, og jeg kan lynhurtigt vurdere, om et rum trænger til en ommaling, afhøvling af gulv, en opfriskning af panelerne – eller måske et spændende tapet!

 

Da jeg godt kan lide at udfordre mig selv, er jeg begyndt at arbejde meget med fototapet. Jeg gør mit bedste for at “nudge” mine kunder til at vælge fototapet, for selv om det er relativt nemt at skille sig af med igen, hvis man ikke kan lide det, og selvom det kun skal sidde på en enkelt væg, er folk fyldt med fordomme om fototapet: Det er svært at sætte op, det falmer og bliver grimt, det er firser-tacky og man bliver lynhurtigt træt af det. Men de hos de kunder, hvor jeg rent faktisk fik lov at sætte fototapet op, hænger det da stadig, og det er disse cases, jeg bruger til at overbevise nye kunder om, at det faktisk ikke er så dårlig en idé med fototapet. Et fototapet kan være inspirerende, beroligende eller opfriskende, alt efter temperament. Og hos tapeteksperten.dk kan du vælge imellem et stort og varieret udvalg af fototapet efter enhver smag.

 

Jeg handler kun hos https://www.tapeteksperten.dk/ Grunden hertil er, at de har de bedste fototapeter i høj kvalitet, og de billigste priser. Og det er noget, kunderne forstår at værdsætte!