Tapet

Få det flotteste hjem med tapet

 

I en lang årrække har der været en tendens inden for indretning til, at alt skulle være hvidt. I de fleste nyere huse er køkken, gulv, vægge, badeværelse og så videre alt sammen hvidt, fordi dette har været den største trend. Dette er der nu kommet en forfriskende modreaktion på, hvor indretningen gerne må være lidt mindre fantasiløs og lidt mere sjælfyldt. Dette har banet vejen for tapet, som igen er blevet super populært til glæde for mange indretningsentusiaster. Tapet tillader nemlig en at være mere kreativ i indretningen samtidig med at det åbner op for en masse muligheder. Vil du også i gang med tapet, så læs med her og få inspiration til, hvordan du bruger det.

 

En fantastisk stue

Det mest oplagte sted at bruge tapet er selvfølgelig i stuen. Du kan både vælge et tapet med et afdæmpet mønster og et, der springer mere i øjnene. Det, du skal tænke på, er at finde den rette balance. Vælger du at dække en væg med et motiv fra New York, så skal du nok ikke have alt for meget fart på de andre vægge og den øvrige indretning. Det kan du til gengæld godt, hvis du vælger et afdæmpet mønster. Et New York-motiv er populært, fordi det gør stuen mere spændende, og det nemt kan understøttes med såkaldt Urban Living, hvor man bruger nogle lidt rustikke og gamle møbler som indretning.

 

Et stemningsfyldt soveværelse

Du kan også bruge tapet i dit soveværelse, da det er dit eget private rum, hvor du sådan set kun skal tilgodese dig selv. Vil du drømme dig væk til sydens sol, når du er i soveværelset og slapper af, hvorfor så ikke pryde væggen med et sandstrandsmotiv? Eller hvis du godt kan lide at dyrke yoga, hvorfor så ikke finde et motiv af et tempel og nogle palmer eller lignende? Dette er kun forslag, og som sagt er der uendelige muligheder. Find et stort, billigt udvalg af tapet hos tapeteksperten.dk.