Tapeter

En verden af muligheder med tapeter fra Tapeteksperten.dk

Jeg ommøblerer ret tit min lejlighed, simpelt hen fordi jeg trænger til forandring og ny inspiration. Som indretningskonsulent har jeg brug for det – inspiration altså – og hvad er mere nærliggende, end at starte med sig selv.

 

Ofte overraskes jeg over, hvor mange muligheder, der er i min bolig, og tænker ofte over, hvordan jeg har kunnet overse dem. For eksempel fandt jeg den anden dag ud af, at min spisestue tilsyneladende havde potentiale for et helt 70’er agtigt udtryk – blot jeg smed et par baner retro tapet på den ene væg! Dette havde jeg overhovedet ikke skænket en tanke førhen, og nu er jeg pludselig blevet ”bidt af en gal tapetserer”, og kan slet ikke få nok af tapet!

 

Til alt held er der inden for de seneste år sket dét, at tapet er kommet tilbage i indretnings-modebilledet efter flere årtier i skammekrogen. Og markedet for tapet er stærkere og mere varieret end nogen sinde før! Hvis man søger ud på nettet, findes der en sand mangfoldighed af stribede tapeter, mønstrede tapeter, fototapeter, blomstrede tapeter, vintage tapeter og ja – retro tapeter, som jeg har kastet min store kærlighed på nu.

 

Når jeg handler tapet, foregår det som oftest hos tapeteksperten.dk, hvor sortimentet er bredt og varieret, og hvor kvaliteten er i top. Hos tapeteksperten.dk kan jeg finde alt, hvad jeg skal bruge til opsætning af tapet, og jeg kan samtidig vælge og vrage blandt tusindvis af smukke farver, mønstre og motiver (ja, der findes også fototapet – og det er noget federe end dengang i firserne!). Alle redskaber og materialer til tapetophængning findes i webshoppen hos tapeteksperten.dk, og priserne er utroligt lave. Når jeg bestiller tapet hos tapeteksperten.dk, har jeg mine varer inden for ganske få hverdage, og jeg kan gå i gang med opsætning med det samme!