Tapeter

Bliv inspireret til dit nye tapet via Tapeteksperten.dk

Står du og har brug for at blive inspireret til at skulle vælge nyt tapet til dit hjem eller måske dit kontor? Og drømmer du om at få et anderledes look? Så er det Tapeteksperten.dk du skal kigge. Her finder du et super stort udvalg af rigtig mange forskellige slags tapeter.

På Tapeteksperten.dk finder du en lang række kategorier med forskellige slags tapet. Her er lige fra skov og eng motiver, over vintage tapet og til såkaldt småmønstret tapet. Blandt de mest spændende muligheder kan blandt andet nævnes kategorien med grafisk tapet. Dette omfatter tapet med grafiske figurer, cirkler, trekanter og firkanter og meget andet. Her har du virkelig mulighed for at peppe din væg op. Et eksempel er tapetet med Spear Grey mønstre. Her får du et klassisk design i grå, sorte og hvide nuancer. 

En anden populær kategori er den med vintage tapet. Her har du mulighed for at få old school stemning ind i din stue. Udvalget omfatter alt fra sjove gamle flasker til vejrbidt træ. Du kan gøre din bolig lidt finere. En mulighed er et tapet med Firenze stemning, et tapet med vintage Railway look, men også et tapet med old school cykelryttere, der virkelig giver et eksklusivt look i dit rum. Der er virkelig stilfuld muligheder i denne kategori.

Er du til lidt mere råt look, så skal du kigge i kategorien med tapet der ligner mursten, træ, skin, beton og andet materiale. Du kan få naturen ind i din bolig, eller du kan få et storbys look med murstenstapet. Kategorien omfatter også muligheden for at få et marmordesign på dine vægge. Dette er super elegant til måske baderum eller soveværelse. Men mulighederne er super mange. Og du er altid velkommen til at kontakte Tapeteksperten for at få gode råd. Dette kan du blandt andet gøre på telefon 70 20 76 77. Virksomheden løser også gerne indretningsopgaver.